Facebook Tasarımı Nasıl Olmalı? 2013

3 Yorum
Facebook her yil oldugu gibi bu yilda tasarimda degisiklik yapicaktir.. Sadece kullanicinin profilindeki zaman tunelininin degisecegini soyleniyordu ama Nerby isimli tasarimcinin yapmis oldugu prototip tasarim benim ilgimi cekti.. Sorum size facebook sadece kullanicinin zaman tunelini mi degistirmeli yoksa radikal bir kararalip asagidaki tasarim gibi kokten degisiklik mi yapmali ?



Not : resimin uzerine tiklayip buyuk halini gorebilirisniz
 


Dilerseniz videoyu izleyebilirsiniz


3 yorum:

  1. şuana kadarki hiçbir yorumumuma tepki bile vermediğiniz ve ziyaretime hiç gelmediğiniz halde yine de fikrimi söyleyeyim..
    nasılsa her değişikliğe bir süre geçtikten sonra alışıveriyoruz, ilk zaman tüneli uygulamasında da ne kadar zorlanmıştık..
    bence alışmamız yine zor olmayacaksa ve kullanımı kolaylaşacaksa kökten değişiversin :)

    YanıtlaSil
  2. Aynen nasıl zaman tunelıne alıstıksa bu tasarımada alısırız :) ama şimdıkı tasarımı daha hoş bence

    YanıtlaSil
  3. Sevgili ferhat kızım ile görüştüm ama anne arkadaşlarım ya çok yoğun çalışıyor yada çok ilgi göstermediler birine ingilizce öğretmeye diye mesaj atmış. Sen arkadaşına de az biraz kursa gidince çeşitli Iphone da sohbet siteleri var. Kendisine uygun özel bilgilerini vermemek kaydı ile girebilir, ünv. vs. broşürleri inceleyebilir ve bazılarına mail atıp cevap bekleyebilir dedi. Tabi bu cevaplar senin soruna karşılık gelmiyor ama en iyisi az öğrenip daha sonra bu konuyu araştırman gibi. Üzgünüm yardımcı olamadım..iyi akşamlar, Sevgiler..

    YanıtlaSil
Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

* Yaptığınız yorumun tamamı büyük harf olmamasına özen gösteriniz
* Yorumlarınız da argo içeren kelimeler kullanmayınız
* Reklam amaçlı yorumlarda bulunmayınız
* Konu dışında iletmek istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın
* Yorumlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum