ve Merakla Beklenen Maç Geldi

Yorum Yaz


Galatasaray, Real Madrid'in eski başkanlarından Santiago Bernabeu anısına 2011 yılında 33’üncüsü düzenlenecek olan Santiago Bernabeu Kupası’nda BU AKŞAM İspanya’nın dev kulübü Real Madrid ile deplasmanda karşılacak.


ezon öncesi hazırlık kamplarının ilk etabında Avusturya’nın Wörgl kentinde çalışmalarına başlayan Galatasaray, daha sonra Almanya ve Slovenya’da birer kamp dönemi daha geçirdi. Takımımız, sezon hazırlıkları çerçevesinde altı hazırlık maçı yaptı.

Avusturya’da Türkiyemspor Berlin’i 2-1 yenen Galatasaray, Unterhaching ile 1-1 berabere kalmıştı. Daha sonra Almanya kampında Hollanda’nın Twente takımına 1-0 kaybeden Fatih Terim’in takımı, İtalya’nın köklü kulüplerinden Inter ile arasındaki golsüz eşitliği bozamadı.

Galatasaray, sezon öncesinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da yaptığı tek maçta İngiltere’nin Liverpool takımını 3-0 mağlup etti. Milan Baros (2) ve Johan Elmander’in golleriyle sahadan galip ayrılan takımımız, son olarak Olympiakos deplasmanında rakibine 1-0’lık skorla kaybetti.

Galatasaray, Santiago Bernabeu Kupası'nda yer alan ilk Türk takımı olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

* Yaptığınız yorumun tamamı büyük harf olmamasına özen gösteriniz
* Yorumlarınız da argo içeren kelimeler kullanmayınız
* Reklam amaçlı yorumlarda bulunmayınız
* Konu dışında iletmek istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın
* Yorumlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum